Olá, seja bem-vindo ao nosso portal de suporte. Por favor, clique em 'Enviar Novo Tíquete' para abrir sua solicitação.

Aankondigingen

Entre em contato conosco, estamos à disposição! (clique para ver mais)

Novo Portal ADDEE

http://addee.com.br

Suporte Técnico

(11) 4933-7717

suporte@addee.com.br

Vendas e Serviço ao Cliente

(19) 3825-2812

0800 761 2812

contato@addee.com.br

Rua José da Costa, 419

Indaiatuba, SP 13330-400

Nieuw ticket indienen
Dien een nieuw ticket in bij ons ondersteuningsteam.
Ticket volgen
U kunt bestaande bij ons ingediende problemen volgen door het ticket-id en de toegangscode te gebruiken.
Mijn tickets
Bekijk een samenvatting van alle tickets die u bij ons hebt ingediend. Om deze functie te gebruiken moet u zich aanmelden met een gratis webaccount.

Wachtwoord opnieuw instellen

Typ hieronder uw e-mailadres. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord per e-mail.